Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

T-Mobile is één van de allergrootste telecombedrijven te wereld. T-Mobile is ook actief in Nederland en met bijna 5 miljoen klanten ook hier één van de allergrootste telecomaanbieders. T-Mobile is een dochteronderneming van Deutsche Telekom, maar opereert onder zijn eigen naam. In Nederland heeft T-Mobile zijn hoofdkantoor gevestigd in Den Haag en heeft het een callcenterafdeling in Arnhem. Momenteel heeft T-Mobile zo rond de 1800 werknemers in Nederland. Het grote voordeel is dat wanneer je een abonnement afsluit bij T-Mobile ook in fysieke winkels terecht kunt. In principe kan je er alles al online regelen, maar in bijna iedere stad zit wel een T-Mobile shop.

Voordeel abonnement bij T-Mobile
Je komt terecht op het eigen netwerk van T-Mobile en aangezien T-Mobile ontzettend veel investeert in het netwerk zal je altijd een goed bereik hebben. Momenteel is T-Mobile bezig met een nieuw netwerk (LTE) dat zal zorgen voor een snellere internetverbinding, dit terwijl ze al één van de snelste zijn. Bij T-Mobile is er nog steeds de mogelijkheid te kiezen voor onbeperkt internet en als particulier kan je zelfs meedoen aan het spaarprogramma dat korting oplevert of waar je met de spaarpunten leuke artikelen kunt bestellen. Dit alles kan via My T-Mobile, je eigen account bij T-Mobile. Bij My T-Mobile kun je je eigen account aanmaken en hier kan je van alles aanpassen.

Tot slot
Kies je voor T-Mobile dan maak je een goede keuze. Je kiest voor kwaliteit met een lage prijs. Bij het bestellen kan je zelfs hulp krijgen. Zal je bijvoorbeeld nu bij ons een abonnement aanklikken en doorgaan naar het bestelformulier kan er nog steeds geswitcht worden. Tevens wanneer je te lang wacht zal er een pop-up verschijnen met de vraag of je hulp nodig bent. Je zal dus altijd tevreden zijn met het abonnement dat je neemt omdat het aansluit met jouw persoonlijke wensen.